Skal du reise hjem i julen? Da kan det være greit å kjøre bil. Da har du nemlig friheten til å reise når du vil, ikke etter fly-, tog- og busstider. Før du stapper familien inn i den lille bybilen sammen med overfylte poser av julegaver og bagasje, tenk deg om. Er det den beste bilen til å få dere hjem i julen?

Mange klarer seg vanligvis uten bil eller med en liten rimelig bil i det daglige. Når du skal besøke familien i julen skal du gjerne kjøre langt. Da må du gjerne over fjellet eller mest sannsynlig på veier hvor det i desember er stor fare for snø, is og glatt føre. Skal du for eksempel feire julen på en hytte på fjellet, kan det være enda mer kritisk å ha en bil som kan håndtere det kalde været. Da bør du kanskje bytte ut bybilen med en leiebil.

Hvis du normalt klarer deg med piggfrie vinterdekk om vinteren, og du ikke har bil med firehjulstrekk, kan det være verdt å tenke på å velge leiebil. Det kan vise seg å bli mye billigere enn å investere i piggdekk, som du ellers ikke vil bruke, spesielt i Oslo og Bergen hvor du i tillegg må betale piggdekkavgift. Dessuten er det verdt å ha en bil med firehjulstrekk når du skal  komme deg opp den siste bratte bakken til parkeringsplassen ved hytten.

Har du mange barn og liten plass i bagasjerommet? Det er ikke alle som trenger en stor og romslig bil i hverdagen. Det kan bli en utfordring når hele familien skal være med i tillegg til bagasje og julegaver. Da kan det være verdt å leie bil ene og alene fordi du kan få større plass i bagasjerommet.

Er du interessert i leiebil i julen?  Kontakt Bergen Bilutleie og spør om våre juletilbud!